Competitie en Compliance

Aan het begin van een nieuw jaar is altijd een verleidelijk om vooruit te kijken. Veel blogs dat heel goed doen betreffende technologische ontwikkelingen en in plaats daarvan heb ik ervoor gekozen om het belang van (overheids)beleid op het gebied van draadloze technologie wat nader te belichten. Er zijn grote verschillen in zulk beleid tussen Europa en andere landen, met name de VS. Waar men in de VS de nadruk legt op het faciliteren van innovatie legt men in Europa de nadruk op gedetailleerde technische regelgeving die bedoeld zijn om goed spectrum gebruik te faciliteren maar in feite innovatie bemoeilijken.

Voor verdere uitleg verwijs k naar de Engelse versie van deze blog.

Geef een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *